Voluntari pentru Idei si Proiecte

 Logo VIP

VIP România este o organizaţie formată exclusiv din studenţi implicaţi, care vor să îşi dezvolte aici pasiunile şi să ajungă să facă din ele o carieră.

În cei 13 ani de implicare în domeniul educaţiei, VIP a organizat o serie de proiecte pentru studenţi interesaţi de diverse domenii, oferindu-le şansa de a testa varianta activităţii şi studiului extraşcolar. O educaţie puternică se bazează pe armonia dintre teoretic şi practic, iar VIP asigură contextul favorabil învăţării practice, dar completează, în același timp, şi cunoştinţele teoretice.În plus faţă de interesul pentru studenţi, VIP investeşte constant în membrii organizaţiei prin responsabilizare progresivă, prin training-uri, prin crearea unui mediu propice învăţării, dezvoltării personale şi profesionale, ascuţirii minţii şi caracterului.

Organizaţia VIP România este formată din patru comunităţi: Leadership Development – incubatorul de idei, Business Club – pentru pasionaţii de antreprenoriat, Econosofia – pentru studenţii pasionaţi de macroeconomie și International Affairs – pentru studenţii interesaţi de interculturalitate şi geopolitică – care organizează proiecte, conferinţe şi dezbateri. Indiferent de pasiunea care ne reprezintă, în organizaţie ne specializăm pe departamentele specifice unei companii: Financiar, HR, PR, Marketing, Online şi Fundraising.

Pentru a afla mai multe detalii despre activitatea și proiectele dezvoltate de cele 4 comunități VIP România, accesați site-ul nostru: www.vipromania.ro